Please Scroll down

BeLive

Professionalisering van evenementenproducties

Services

  • Art direction
  • Visuele identiteit
  • User experience design
  • Full stack development
Goed opgeleide en (technisch) vaardige mensen zijn essentieel bij de productie van een groot concert of festival. Maar goed personeel is schaars en daarom nam de branche het heft in eigen hand, startte een strategische samenwerking en ontwikkelde samen met Commandos een nieuw online platform waarbij alles rondom het werken in de evenementenbranche samenkomt. Commandos ontwikkelde de huisstijl en de bouw van het platform zelf.

Be Live is een samenwerking van een groot aantal A spelers uit de evenementenbranche die gezamenlijk willen werken aan deze verdere professionalisering en ontwikkeling van de evenementenproducties en live muziek industrie. De bedrijven die binnen BeLive samenwerken zijn: MOJO Rental All Areas, Ziggo Dome, Frontline Rigging & Motion, Purple Group, GIGTECH, LOC7000, MTD Nederland B.V., The Powershop, Ampco Flashlight, MOJO Concerts, AFAS Live en Faber Audiovisuals.

Van iconenset tot online platform

Het doel van het platform is vooral om mensen enthousiast te maken voor het werken in de evenementenindustrie en de samenwerking in de branche te stimuleren. Omdat er zo veel verschillende disciplines samen moeten werken bij de organisatie van een concert of festival, moet het platform ook zeer verschillende doelgroepen aanspreken. Een ding hebben de mensen die tot de doelgroepen behoren, wel gemeen. Ze zijn allemaal stapelgek van muziek. Net als wij trouwens.

1 3